this and that

This… check! Contreng…
These… check! Contreng lagi.
That… check! Contreng juga.
This… check! Contreng.
I am ready.

Emang sih ‘too good to be true’ tapi ternyata memang terjadi. Thanks God. This & that tercapai.
Tapi aku masih perlu doa restu teman-teman semua… doakan aku yaaa….

PS. cerita kunjungan si mamah, pending dulu ya… masih sibuk nih… ol juga hit & run*gaya luh… plak!* tapi janji, aku bakal cerita soal si heesss-nya si mamah… truuussss komen-komen yg belum aku respon, punten… punten pisan… ntar aku respon, baru sempet approp doang….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s