sky blue & orange

Beberapa hari yang lalu, pas lagi nungguin customer, aku ngobrol-ngobrol sama si boss soal warna, gara-garanya, kami nungguin di satu ruangan meeting di officenya customer yang pengaturannya bagus, aku suka banget sama interior kantor mereka, dah gitu, mereka mendisplay garment2 dengan berbagai kelompok warna, ada satu jacket warna orange yang lucuuuuu banget, spontan aku langsung bilang ke si bosku, “I like this office and I love that jacket, the orange one, bright, lovely!” Dari situ percakapan tentang warna dimulai deh, dia nanya, “so, you like orange? Is that color comes out in your mind while people said a words of ‘color’?”

Aku: “Umh… no… I love any color, so if they said a word of ‘color’… I’ll think about rainbow, blur… any color-lah”

B: “Your favourite color?”

Aku (mikir): “Mostly I’ll say… blue, sky blue… not navy… ”

B: “So, your first color is sky blue, what is your second color?”

A: “Orange, then red, fourth green. But sometimes, I’ll say green my favourite also, depend on my mood… sometimes… orange also my fave”

B: “I see… that because your second color is orange, your mood easily change, because orange and red are represent fire, flame, energy… ”

A: “Oh… like that, then sky blue… am I romantic person? I think sky blue is represent that image, also romantic, calm… ”

B: “But sometimes you have green at first place, that is represent creativity, estetique you are unpredictable in this side… actually all blue including sky blue are represent perfection, organize everything into small-small things, and you wish to find a romantic and gentleman person, you like that simple action from man like open the door, give you small-small things that others do not care, simple poem…”

A (mulai mikir, ini boss apa peramal yah?): “I think, every women like that Sir, we like romantic and gentleman person, who cares with small-small things… for me… sometimes I like that but… again it would depend on my mood, you know well that I have that roller-coaster-mood type”

B: “I’ve told you! Its because orange and red character, fire is also unpredictable, you can be happy-excited in a minute, chilling in another second then suddenly burn everyone in next step plus you have that green, your character element are opposite one and another. I am agree with you that women will like gentleman treatment but not all of them will pay attention like you did. Am I right?”

Halah! Kayaknya si boss nih cucoknya jadi pengasuh rubrik ramal-meramal di majalah deh, what is your color and I’ll tell you, who you are… halah!

Tapi… ada benernya juga…

Ada yang bikin aku nggak mau pulang ke Bandung gara-gara dia ngasih aku es campur beku! hehehehe jadi waktu itu, dia tahu aku mau ke kantornya, trus kayanya dia mau nyuguhin aku es campur tuh, dibungkusinlah… pas di jalan, karena Jakarta panas, maka es-nya jadi anget, supaya pas aku dateng es-nya adem๐Ÿ˜€ dimasukinlah itu es ke dalam freezer, yang ada… pas mau disuguhin, es-nya malah beku! That was romantic… Aku ge er abis tuh… Merasa istimewa, ada orang yang mau bersusah payah membuat es tetap adem supaya tetap nikmat… halah… mungkin dia malah nggak sengaja ya itu dan sapa tau aja… itu es campur udah ngendon di freezer sejak kemaren dulu… huehehehe tapi serius nih… itu tindakan paling romantis dari dia loh…menurutku…

Jadi, nggak susah bikin aku seneng, kirimin aku es campur ajah๐Ÿ˜€

Nggak deng, maksudnya… nggak susah kok bikin orang seneng, perhatian nggak penting yang mungkin malah kalian nggak rencanain, seperti misalnya… senyum dan ucapan… SELAMAT PAGI! HAVE A GOOD DAY!!!!! *serius, dari dulu aku nggak pernah bermaksud untuk beriklan, cuma lebih suka bilang good day daripada nice day๐Ÿ˜€ *

One thought on “sky blue & orange

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s