love is in the air

Do you? Really? Are you seriously fall in love?

Dunno, emh… maybe… but no… no, I don’t think so…

Then why…? And why I see you sooooo pink?

Did I? Ah, that is only your illusion…

Well, maybe… but then why you keep that silly smile on your face?

Nothing! Wanna know aja… this only because I have a good day, a best day…

Oh… I see… your best day?!

Emh… ya, my best day so far*

*Teringat Simpson’s… hehehehe swear aja, filmnya bodor abis… apalagi… …

2 thoughts on “love is in the air

  1. OOT ahh,

    Ruth, udah tau belom Love is In The Air itu dinobatkan sebagai salah satu lagu teromantis abad ini?

    versi Tom Jones-nya katanya lebih mengena untuk mereka yang sedang mabuk asmara, ketimbang versi asli dari John Paul Young.

    Aniwey, selamat lah.

    *saya lebih suka produk RI. “Jatuh cinta, berjuta rasanya…”, itu kata lagunya Titiek Puspa. Haha, maap aye jadul. Jadi doyannya lagu jadul*

    memang… bang Aip mah demennya lagu jadul!
    nggak tau kenapa kata-kata: Love is in the air itu terngiang-ngiang terus… jadi yah… itu sajah yg ditulis…
    eniweeei, love is in the air-nya hari itu ajah… sekarang udah agak biasa lagee…πŸ˜€

  2. Wah..mbak ruth lagi jatuh cintrong lagi neh?? Keliatan loe dr pipinya yg memerah semu (hallah..:0)

    Btw, jd pengen nonton Simpson deh. Siapa tau bs jatuh cintrong lg kyk mbak Ruth.

    Aku udh link blog Mbak yah di tempatku

    waduh… keliatan yah…
    hatur nuhun yah dik Ira… senengnya… ikut mejeng di blogmu yang enak dibaca ituh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s