The Lover After Me

Here I go again I promised myself I wouldn’t think of you today
It’s been seven month and counting you’ve move on
I still feel exactly the same
It just that everywhere I go all the building know your name
Like photographs and memories of love
Steel and granite reminders
The city calls your name and I can move on

Ever since you’ve been gone
The light go out the same
The only different is
You call another name
To your love
To your lover now
To your love
The lover after me

Am I all alone in the universe?
There’s no love on these streets
I have given mine away to aworld that didn’t want it anyway
So this is my new freedom
It’s funny
I don’t remember being chained
But nothing seems to make sense anymore
Without you I’m always twenty minutes late

And time goes by so slowly
The nights are cold and lonely
I shouldn’t be holding
but I’m still holding for you

Here I go again
I promised myself I wouldn’t think of you today
But I’m standing at your doorway
I’m calling out your name because I can’t move on

(Affirmation, Savage Garden)
—–

Kemarin, aku terkena ‘badai hati’ ketika mendapati e-mail yang singkat dari Bapak Manusia Laut, yang membuatku officially jomblo a year ago, memang bukan tujuh bulan yang lalu, tapi lagu Savage Garden bener-bener ngena untuk keadaanku. E-mailnya singkat, cuma basa-basi nggak penting yang standard banget, tapi nggak tau kenapa, ketika membacanya aku langsung berurai air mata termehe-mehe dan hancurlah mood-ku setelah itu. Bahkan, gambar si tampan Lee Dong Gun tidak bisa menghiburku lagi, hiks…
Astaga, aku nggak tahu, whether he find his lover after me or yet to find, tapi yang jelas membayangkannya saja aku sudah leles-lah.
Duh….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s